mandag 10. september 2012

Solglitrende hav.

Jeg bryter opp blomsterrekka med noen tidligere bilder fra
matkammeret som ligger rett utenfor stuedøra.

Først på vei ut for å hente dagens middag, og fiskerensing etterpå.En selvsådd gullregn klamrer seg fast nede ved båtutlegget,
og fjell og fjord gjør seg på bilder.

6 kommentarer:

 1. Flotte bilder! Likte spesielt godt det med gullregnen på. Det var virkelig et blinkskudd :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så artig Marit. Mange takk.
   Gullregnen er et bilde jeg fant fram rett før jeg trykket på "publiserknappen".

   Slett
 2. Fantastisk vakkert der du bor Martin. Og så er du jo god på å fange inn stemningen :)Når det gjelder matauk fra havet så må vi helst litt lenger ut i havgapet. Lite som kan måle seg med nytrukket fisk til middag. Man får nyte de gaver livet gir, enten det er til vanns eler til lands. God uke!

  SvarSlett
 3. Vakre bilder! Jeg falt også for det med gullregnen.
  Jeg er oppvokst ved sjøen og blir aldri lei den utsikten. Den endrer seg fra dag til dag og fra time til time. Desverre bor jeg ikke lenger sånn til at jeg har sjøutsikt, men jeg har hytte ved sjøen. Sprellfersk, selvfisket middag er hverdagsluksus.
  Ha en riktig fin uke!

  SvarSlett
 4. Så flott "mathandletur" :D Stemningsfulle bilder midt i matfatet. Falt helt for det med gullregnen, at den kan bli så flott når den vokser så værutsatt, går det an? Naturen ordner det jo som kjent best selv. Nyt kommende fiskemiddager! :D

  SvarSlett
 5. Jeg er oppvokst med fisk, og blir aldri lei :)

  Det er vakkert ute i havgapet, men veldig værhardt.
  Gullregn klarer seg allikevel helt nede ved fjæresteinene, og får overraskende godt feste på berg hvor det er lite jord.

  SvarSlett