tirsdag 26. august 2014

Besøk hos Gartnerteknikk i Bergen.

En dagstur til Gartnerteknikk i Bergen 
er greit før endelig bestemmelse om drivhus. 

Dette er fra deres utendørs utstilling,
og denne paviljongen/hagestuen er helt etter min smak.

Det er mange detaljer som kan tilpasses ditt ønske.
Disse foldedørene f.eks ser veldig praktiske ut.


Dette drivhuset er oppsatt hos en kunde i Bergen.Konstruksjonen på drivhusene virker svært solid. 
Det er viktig når vinterstormer og orkanbyger 
kaster seg over 'Hagen ved havet'.
Bergen er en vakker by, og jeg skulle gjerne sett mere.
Neste gang satser jeg på en overnatting.


14 kommentarer:

 1. Hm, hvilke drivhus velger du tro? Mye fint.

  SvarSlett
  Svar
  1. Mitt drivhus er ikke avbildet her.
   Det skal lages etter mål, og blir litt likt drivhuset som er oppsatt hos kunde. Men vinduene blir annerledes.

   Slett
 2. Mmm! Skikkelig lekre drivhus! Jeg venter i spenning på å se hvordan ditt blir! Det ser jo ut som kvaliteten er helt topp :-D
  Ha en fortsatt riktig fin dag
  Stein

  SvarSlett
  Svar
  1. Kvalitet ja.........jeg får litt Mercedes-følelse når jeg åpner døra i drivhusene.

   Slett
 3. Vårt lysthus er fra Gartnerteknikk i Bergen. Veldig fornøyde:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig fornøyd (med smiletegn).........
   Bedre skussmål kan det ikke bli :-)

   Slett
 4. Mye lekkert der, ja! Det som er vanskelig er jo å bestemme seg...
  Lykke til med "huset"!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er veldig fristet av den paviljongen på øverste bildet.
   I tillegg til drivhus..........

   Slett
 5. Så spennende! Vi har jo disse fristelsene så og si i nærområdet, men det er nok livsfarlig å stikke innom... Men planlegger jo også å sette opp et glasshus i hagen :-)) Hadde kanskje noen gode høsttilbud?!

  SvarSlett
  Svar
  1. De har såpass mye å gjøre at de trenger ikke kjøre med tilbud tror jeg.
   Men som bergenser kan du kansje forhandle deg fram til et "nærtilbud" :-)

   Slett
  2. Ja det er jo lov å prøve seg :-D

   Slett
 6. Jeg har også tenkt på drivhus fra Gartnerteknikk. Jeg så det på Hagemessa. De har isolerglass og veldig solide rammer. Det likte jeg. Jeg har lurt på å ha en murvegg i huset (i tillegg til litt høy ringmur). På epost fra dem fikk jeg høre at det ikke var noe problem. Spennende å se huset ditt! Jeg er fortsatt i tenkestadiet - hvor skal huset stå, hvor stort, hvor varmt ... Har tenkt på å kombinere kanalplater og glass. Kanalplater i taket og på en vegg som ikke "syns"...

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har drømt om en liten vedovn i drivhuset, men er i ferd med å gå bort fra det nå. Lekkasje og problemer ved pipa veier imot.
   Du har jo allerede en lekker vinterhage som dekker behovet for vinterkos.

   Slett
  2. Vedovn og rør som går på kryss og tvers i murveggen og varmer den opp... tror jeg har lest om det i engelsk litteratur (orangeri)... Jeg har funnet ut at det ikke er så praktisk siden jeg ikke er hjemme hele dagen og kan fyre. Har lyst på fikentre, og de må vel ha det nært frostfritt. Er nok enklere med en elektrisk frostvakt...

   Slett