lørdag 29. desember 2012

Hund og hundekjeks

Det ble ikke noe av et valpekjøp tidligere i høst.
Men nå er  retrieveren "Raco" snart 10 uker, og er en hjerteknuser.
Han er ute og snuser på sitt nye territorium hver dag.

(Han snuste litt for mye på juletreet
sånn at det veltet overende med påfølgende kaos).
I mellomjula har diverse potteplanter sprunget ut i blomst.
Mest stas er det med en blomstrende jordorkide, Spathoglottis plicata.
Det er 3 stk blomsterstengler på gang, og de har lang blomstring.
En liten julegave til meg selv er hvert år kalender med bilder fra hagen.

9 kommentarer:

 1. Så nydelig valpen din er! Jeg hadde for noen år siden en hvit golden retriever som nesten ble 12 år. Jeg savner han fortsatt. Nydelig orkide
  du har! Fortsatt god romjul!

  SvarSlett
 2. For en hjertekuser! Man blir helt myk av sånne nurk :) Jeg glemmer aldri når en av kattene prøvde å klatre i juletreet med påfølgende kattastrofe (og det var vel rette ordet..) Du er så flink med det som blomstrer inne! Der må jeg nok melde pass.. Et år hadde vi forresten juletreet oppå en krakk, da vi hadde 5 kattunger i fri dressur :) Jeg takker for det gamle, jeg har hatt stor glede av bloggen din, og ønsker deg alt godt for det nye året enten det er i hagen eller ellers i livet! Vi blogges!

  SvarSlett
 3. For et kaos det måtte bli! Har en amerikansk cocker spaniel på ett og et halvt år og juletreet har fått stått i ro. Ei og anna kule har vel deisa i gulvet etter nærkontakt med en viftende glad hale, men ingen skader type Griswald. Sist jul hadde vi det i rom som kunne stenges av, men i år tok vi sjansen på at det gikk bra å ha det sentralt plassert. Er ikke noen orkideekspert, men ditt eks var flott.

  Brita

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelige hilsener.
   Jeg passet ikke godt nok på, og Raco viklet seg inn i ledningen til lysene.
   Fort gjort med en sånn vilter liten krabat.

   Slett
 4. Åh, for en nydelig hund!

  Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år!

  Klem Vivi

  SvarSlett
 5. Hei Martin
  Herlig liten retreiver du har fått deg! :-D
  Jeg har veldig lyst på hund selv, men lange arbeidstider og en leilighet i byen går desverre ikke så godt sammen med et firbent familiemedlem, så jeg må nok utsette det til ting forandrer seg.
  Ønsker både deg og Raco en fortsatt riktig fin Romjul! :-D
  Stein

  SvarSlett
 6. Heldige som kan følge opp en hvalp (bortsett fra juletrekatastrofe)!
  Og der fikk jeg en glimrende ide til egojulepresang neste år. (Hvorfor har jeg ikke tenkt på det før?)

  SvarSlett
 7. Så nydelig han var! Skikkelig go'ing:)
  Flotte potteplanter. Orkideer er kjempefine, men jeg får de aldri til å komme igjen.
  Morsom kalender. Jeg tenkte på det i år siden vi gir kalender med bilder av ungene til familien. Neste år skal jeg lage plantekalender til meg selv.
  Godt nytt år!

  SvarSlett
 8. Trivelig med så mange kommentarer.
  Lillebisken er det naturlige midtpunktet denne jula.

  SvarSlett