tirsdag 10. januar 2012

Vrihassel ( Corylus avellana 'Contorta' ).

Krokhassel eller vrihassel har du garantert sett i blomsterdekorasjoner.
Jeg plantet den for mange år siden, og den er ca 3 meter høy.
Et villniss av uryddige og vridde greiner.
Den er aldri blitt beskåret unntatt fjerning av villskudd som dukker opp iblant.
Kansje burde jeg ha ryddet opp og frisert den litt.
Men er redd den vil miste noe av sitt særpreg.

Om sommeren gjør den lite av seg synes jeg.
Det er om vinteren de vridde grenene trer fram.

1 kommentar:

  1. Flott plante som virkelig får vist seg best fram om vinteren. Din har blitt riktig stor og flott. Jeg hadde en i potte, men de to foregående vintrene ble for mye for den. Nå er den desverre død. Tror jeg må kjøpe meg en ny, men den må i så fall bli plantet i bakken.

    SvarSlett