lørdag 6. juli 2013

Velduftende Crinum.

Det merkes på duften når flere Crinum  starter blomstringen samtidig.

Crinum Cintho Alpha og Crinum moorei har ikke helt lik duft.
Men sammen blir det helt fantastisk.

Dette er skjønnheter med svært god duft.

5 kommentarer:

 1. Hei! Skulle nok hatt noen sånne, ja :) Jeg har en Crinium på skyggebalkongen, men den er hvit. Ifjor blomstret den da jeg var bortreist (som inneplante), så jeg vet ikke noe om duft. Din stripete variant er jo mye festligere! Nyt dagene - og duften!

  SvarSlett
  Svar
  1. Crinum er greie planter. Blomstervillige og vakre duftbomber.

   Slett
 2. Vakre Crinum! Jeg har satt Crinum x powelli ut for sommeren. Enda er det ingen blomsterstengler å se, men jeg håper det blir blomster i år også.
  Ha en fortsatt fin helg Martin!

  SvarSlett
 3. Høres herlig ut!
  Jeg har aldri hatt Crinum... kanskje jeg må prøve en gang:)

  SvarSlett
 4. Hei igjen.

  Jeg synes det er spennende med egne frøsådde eksotiske planter (tar med meg hjem fra ferier ol) og på verandaen har jeg prøvd å lage et dufthjørne. Tar gjerne imot noen frø dersom du har noen til overs. Kan sende det jeg måtte ha interesse tilbake...

  SvarSlett