søndag 1. juli 2012

Skogbeplanting.

Mange planter trives med halvskyggen de får innimellom busker og trær.
Dessuten er det god plass.

En hvit blåregn  (Wisteria floribunda `Shiro Noda´) 
har ikke vist fram fargen enda.
Men det er spenningen ved haging. Kansje kommer den i år.

6 kommentarer:

 1. Det ble så flott med Rhododendronene foran berget. Helt utrolig at de ble flyttet i vår. Vi har skogstomt på hytten. Der skal jeg ikke ha noen hage, men jeg har plantet inn noen Rhododendron mellom lyng og furu. Mine er små enda, men jeg håper de vokser seg til med tiden.
  Spennende med blåregnen din, når den vil blomstre. Venting og forventning er en stor del av hagegleden for meg også.
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Flyttingen av disse rhodoene ble mere vellykket enn jeg håpet på Mariann.
   Blomsterknoppene har utviklet seg som om buskene ikke har vært tuklet med i det heletatt. Den kjørige våren har vært perfekt sånn sett.

   Slett
 2. Hei Martin.
  Den woodland delen av hagen din var kjempeflott! Jeg har også plantet en del rhododendron, men de er som dverger å regne ennå :-) Mange av dem har ikke begynt å blomstre, men jeg har da tid å vente noen år ennå. Acer skulle jeg også gjerne ha mye mer av i hagen. Det er synd de er så dyre i innkjøp, men en for året bør jeg ta meg råd til fremover. En hage blir jo ikke bygget over en sesong ;-)
  Spennende å se om din hvite whisteria kommer til å blomstre neste år da!
  Ha en fin uke
  Stein

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er 3 stk Acer shirasawanum Aureum på det midterste bildet.
   For noen år siden ble de kjøpt på høstsalget til en veldig grei pris,
   og jeg kjøpte 5 stk. Alle har klart seg fint.

   Slett
 3. Tack för titten i min blogg!
  Det är morsomt att följa några grannlandsbloggar och jämföra förutsättningar och framförallt att se den vackra natur era hager ligger i! Vattenblänk och klippor - underbart!
  Hälsningar från Eva

  SvarSlett
  Svar
  1. Mange takk for hyggelig kommentar Eva.
   Den første hilsen fra Sverige på min blogg :)

   Slett