søndag 1. april 2012

1. april er ingen spøk.

Uke etter uke med regn, og all snø var borte forlengst.
Så i påska skulle det ryddes i hagen.
Det er tradisjonell påske for meg.
Men så............dette møtte meg i morges.

Blant annet var planen å plante denne eføyen.

Apeskrekk (ikke ap med meg).

3 kommentarer:

 1. Huff, det var en dårlig aprilspøk. Vi vil helst ikke ha mer snø nå. Her var det frost i går natt, og sannelig ikke så varrmt på dagtid heller, selv om det var sol. Det er fremdeles kald nordavind her, og i dag er det skyet med regnbyger.
  Jeg håper på bedre vær i morgen. Håper at snøen tiner fort hos deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Når (hvis) aprilsola bare dukker fram, er dette borte på et øyeblikk.

   Slett
 2. Jeg har det sånn her i Sverige også for tiden. Dagene er riktignok veldig solfylte, men på nattestid er det frost hver bidige natt. Vi vil jo så gjerne ha vår og mildt vær for tiden, men må nok bare innse at det er noen uker igjen ennå ;-) Jeg har 117 sorter planter jeg skulle ha fått i jorden denne uken, men samtidig er jeg jo veldig nervøs for at det ennå er altfor tidlig. :-( Litt ergelig om de skulle dø av frost nå.
  Apeskrekk treet ditt var forresten veldig flott! Jeg har et lite et som jeg lot stå utendørs i vinter. Det har foreløpig kommet seg gjennom vinteren uten noen som helst skader! :-D Jeg er jo overlykkelig siden innlandet i Sverige egentlig ikke er det beste stedet for denne typen planter.. Men det sier jeg ikke til apeskrekk treet... ;-)
  Ha en fortsatt god påske.

  SvarSlett