torsdag 23. juni 2011

Be different. Be you.

Min gamle DBS ble parkert for godt i kjelleren på siste halvdel av 60-tallet,
og det har blitt lite sykling etter det.

Men det blir forandring på med denne retroutgaven uten gir.
Fram og tilbake på jobb, eller til samvirkelaget for å handle til "Hagen ved havet".
Et ekstra pluss for det praktiske "ølkassebrettet" foran.

Overskrifta er lånt fra en plakat jeg har festet meg ved.
Splitter ny sykkel i retro stil.

6 kommentarer:

 1. Hei Martin,

  En senkommentar igjen, unnskyld meg, men jeg så sykkelen din først nå. Veldig nydelig! Likevel er jeg litt forvirret: bor ikke du i Trondheimområdet? Og så klarer du å sykle på en sykkel UTEN gir - og med bare én bremse, om jeg ikke ser feil? Det klarer jeg ikke engang i britiske Midlands. Utrolig imponerende! Lyset er veldig søt også, funker det med dynamo?

  hilsen, island monkey

  SvarSlett
 2. Lyset går på batteri. Ikke dynamo som før i tiden.
  Det er 2 bremser. Navbrems på bakhjulet, og den du ser på forhjulet.
  Du har helt rett Isl. Monkey. Jeg bor i Trondheimsområdet, og jeg må bare være ærlig. Det har ikke blitt så mange sykkelturer enda.
  Men sykkelen er fin ja ;-)

  SvarSlett
 3. Har ikke Trondheim en sykkelheis? Det ønsker jeg å nytte på en vakker dag, det ville vært fint.
  Tross av girmangel synes jeg den sykkelen blir veldig bra for å bære ting, det er vel litt av en lastesykkel. Og nedover går det jo like bra. Trondheim egner seg vel bedre enn the Midlands til folk med engirssykkel: du har jo en unnskyldning for at du går ved siden av sykkelen, men for meg er det mer tvilsomt. Men du må vel skifte til piggdekk snart!

  hilsen, IM

  SvarSlett
 4. Imponerende kunnskap om Trondheim I.Monkey.
  Joda, vi har sykkelheisen "Trampe" :)

  SvarSlett
 5. Tøff sykkel!! Men nå har du jo hatt den en stund og kan kanskje gi en "anmeldelse" av hvordan den er i bruk i det daglige liv? Er på jakt etter en hverdagsykkel for korte turer til byen osv og liker designet på denne veldig godt :)

  //Morten

  SvarSlett
  Svar
  1. Trivelig med en kommentar på dette innlegget igjen Morten :)
   Sykkelen er flott den, men jeg må bare innse at syklisten er noen ti-år for gammel for sykkel uten gir.

   Sykkelen ville nok blitt mere brukt med noen få gir.
   Med 5 gir ville jeg gitt den er klar sekser på terningen.

   Slett