torsdag 22. mars 2012

Tropical Flowering Plants.

Dette er ikke ei bok. Det er et verk.

Jeg har nettopp vært på postkontoret og hentet den,
og jeg er over meg av begeistring.
Den ble kjøpt etter anbefaling av Orchis i en kommentar
til et av mine spirende feriefrø.........Kopsia.


4 kommentarer:

 1. Kos deg med det botaniske praktverket :)

  SvarSlett
 2. Den er et funn. Helt herlig å bla i.
  Jeg finner så mye spennende jeg har sett i virkeligheten.

  SvarSlett
 3. Herlig følelse og la seg begeistre av planter og frø. Etter at jeg så innlegget ditt om Kopsia har jeg også satt tre av disse fruktene i jorda og er spent på hva som kommer. I år skal vi begynne å bygge drivhus, så det var meninga at denne og noen andre planter skulle få stå der permanent.... spennende! Men, det kommer til å ta tid, for vi skal ikke ha ferdighus :)

  SvarSlett
 4. Dette ser ut til å være en flott bok. Må være midt i blinken for deg.

  SvarSlett