fredag 21. juli 2023

5 års jubileumsutstilling

 I morgen, lørdag 22. juli kl 1300 åpner vår
jubileumsutstilling med mange spennende kunstnere.

60 malerier med nålevende malere,
og noen kunstnere som er gått bort.

Malerier, glasskunst og skulpturer viser et spenn
i tid og uttrykk.
Noen eksempler her. 


Bildene ovenfor er fra øverst laget av Arne Jon Jutrem.
Videre nedover er det He Marli, Håkon Bleken og
nederst er det malerier laget av Anne Lise Knoff.

Det er ikke så mange blomsterinnlegg for tiden.
Men noen gule maragonliljer er det tid til.Jeg tar med mørkbladet oljeplante også.
Det mørke bladverket er fint mot det meste synes jeg.
Det øverste bildet er mot blomstrende Crinum moreii


Petraeovitex wolfei blomstrer igjen.

4 kommentarer:

 1. Det må være spennende å ha disse maleriutstillingene, Martin. Jeg håper at du får mange besøkende. Oljeplanten er veldig fin, men den er så giftig at jeg tør ikke ha den her. Med besøk av små barnebarn så får det heller være. Nydelig crinum! Husker du navnet på den gule martagonliljen? Så fin den også er.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så mye i hagen som er giftig (feks. Aconitum) at jeg tenker ikke noe over det. Den gule martagonliljen har jeg hatt i flere ti-år, og navnet er glemt. Men jeg kan sikkert finne ut navnet etterhvert. Men det må bli når det blir bedre tid.

   Slett
 2. Lykke til med utstillingen og jeg håper mange finner veien inn for å nyte bildene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Lillian. Det er overraskende mange som har funnet frem til galleriet.

   Slett