tirsdag 25. juni 2013

Fra familiealbumet.

Regn og knott gjør det vanskelig å gjøre det jeg burde  gjøre........slå gresset.
Istedet ble det til at jeg bladde meg bakover i tiden.

Dette er besteforeldra mine. Rene freiareklamen øverst.
Spellemannfingrene til min morfar hadde stivnet.
Men han poserte allernådigst. Bildet er tatt i 1967.Dette bildet av huset er enda eldre. Antagelig 50-tallet. Min mor er ung dame.Her er det neppe noen som kjenner meg igjen.
Antagelig over 40 år siden vi ble foreviget, min mormor og jeg.Tilbake til nåtiden. Bildet av inngangspartiet er tatt i dag.

6 kommentarer:

 1. Flotte bilder! Moro med sånne tilbakeblikk. Det så ut som reklame for Freia melkesjokolade det øverste bildet, ja ;-)

  SvarSlett
 2. På impuls prøvde jeg å ta bilde av bildene, og det ble igrunnen bedre enn forventet.

  SvarSlett
 3. Jeg liker godt å se gamle bilder. Artig med både klær og hår og alt det andre som røper en svunnen tid, men det er jo også ofte en nostalgisk fargekulør, rent teknisk. Jeg håper at kommende generasjoner også kan se tilbake på gamle bilder, stoler ikke helt på at alle digitale bilder blir tatt vare på. Eller kan det bli så mange bilder hver enkelt av oss etterlater oss, at det blir umulig for neste generasjon å forholde seg til?

  Ha fine junidager, det er en herlig tid også i inngangspartiet hos deg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det blir nok temmelig vanskelig for noen å forholde seg til alle blomsterbildene ja.
   Jeg kan ta hundrevis av en enkelt blomst.

   Slett
 4. Fine bilder av svunnen tid :) Jeg har kost meg gjennom de siste innleggene dine som jeg pussig nok har gått glipp av. det er nok fordi jeg er i hagen :) Stakkars rotten ja.. Her er det kattene som tar dem. Naboen har hatt dem i huset og er stille fortvilet. Ha en flott sommer i mygg og regn :) Høres nesten hjemmekoselig ut :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den rotta kom seg inn i kjelleren via et åpent vindu i byen.
   Her i Hagen ved havet er det heldigvis ikke rotter.
   Bare små "uskyldige" mus :)

   Slett